Butik

Vi skapar härproducerade produkter av fermenterad chili. Alla våra produkter tillverkas på Åland och innehåller vår egna kombuchavinäger. Läs mer om oss i avsnittet “Om Chilibolaget”.

REA!

Ltd. Björk

LIMITED EDITION! HÖST RELEASE 2022!

Ltd. Björk är en fermenterad chilisås som lagrats tillsammans med bränt björk i 90 dagar. Därefter har vi smaksatt såsen med en kombuchavinäger tillverkad av åländskt björksav. Resultatet är en chilisås med en mjuk smak av björk.

Läs mer »

Ltd. Bläck Garlic

LIMITED EDITION! HÖST RELEASE 2022!

Ltd. Bläck Garlic är en fermenterad chilisås smaksatt med svart vitlök från Skåne. För att förhöja umami i såsen tillsätter vi japansk shoyu.

Läs mer »

Sweet Jalapeño

Sweet Jalapeño är vår tolkning av “Cowboy Candy”. Det är karamelliserade jalapeños som ligger i en kryddsirap. Resultatet är en söt/stark produkt som passar utmärkt på en varm smörgås eller varför inte på ostbrickan?

Läs mer »

Salsa Verde

Salsa Verde är en grön chilisås gjord av fermenterad chili och gröna tomater. Passar utmärkt i sallader, till taco eller fisk och skaldjur.

Läs mer »

Chilibolaget mössa

Broderad one-size mössa i soft touch akryl som gör mössan mjuk och skön att bära. Passar lika bra i kyligare arbetsmiljöer som i skidbacken. Går

Läs mer »

Amarillo

Amarillo är en aromatisk chilisås med citrustoner som passar utmärkt med fisk- och skaldjur.

Läs mer »

Chunky Mojo

Chunky Mojo är en chilisalsa som är smaksatt med färsk paprika, vitlök, svartpeppar, oregano och kummin. Den passar utmärkt till grillat eller i en chilimajonnäs.

 

Läs mer »

Habanero

Saknar du den där ultimata hettan? Då är Habanero något för dig. Såsen är tillverkad av mogen färsk chili som är lagrad i minst 90 dagar. Passar utmärkt på pizzan eller till traditionell pubmat.

Läs mer »