Möt Chili-Hasse

Vår maskott och symbol “Chili-Hasse”. Han finns på alla våra etiketter och pryder dem med en viss skepsism. Enligt honom själv så är det en enda stor kupp. Men vi gillar honom, trots att han hellre skulle vara ifred.

“Chili-Hasse” tycker, om man frågar honom själv, inte ens om chili. Han äter inte sånt som inte växer på våra breddgrader och folk som äter vegetarisk mat tycker han inte man kan lita på. “Skulle han bli statsminister tror du?” Brukar han alltid fråga.

“Chili-Hasse” skulle nog aldrig äta stark mat eller för den delen tillåta någon okänd person laga hans mat.

Efter att “Chili-Hasse” av misstag egentligen, smakade våra produkter (dolt i en dressing) har han valt att smaksätta sin mat med Chilibolaget. Fast han skulle nog aldrig medge det själv. Troligen för att när han fick reda på att det var chili i “den där goda dressingen” så rasade han iväg och mumlade något om en statskupp. För vad skulle hans vänner säga om kovändningen och om hur han börjar använda chili i sin mat?

När en bekant sa att Chilibolaget använde te i sina såser lyste “Chili-Hasse” upp glatt. (Han hörde nog något helt annat, för enligt “Chili-Hasse” dricker man inte te. Det är bara så!)